Øster Hus

Vær så god – her er syv kjekke rekkehus å forelske seg i! Delfeltet BKS7 byr på to varianter, der effektive løsninger er en fellesnevner. Ett av husene er 149 m2 og har mulighet for et femte soverom. De seks andre er ca. 128 m2 med tre soverom, mulighet for fire.

  • Visning hver tirsdag, hele dagen. Meld deg på!

Seks av syv

Effektiv arealutnyttelse gir mye plass og gode oppholdsrom. De seks husene på ca. 128 m2 har inngangsparti med stor gang og god garderobeplass i 1. etasje. Nederst er det også et stort soverom, bod og romslig bad med skyvedør til mulig eget vaskerom. Hele 2. etasjen er viet et stort allrom med stue/-kjøkken. Herfra er det utgang til hage. I 3.etasje er det bad, to soverom og loftstue. Dette rommet kan også bli et fjerde soverom.

Ett av syv

Det ene enderekkehuset er 20 kvadrat større enn de andre. Løsningen varierer også noe. I 1. etasje er det luftig gang, bad, romslig separat vaskerom og et stort rom som kan være stue eller soverom. Det er mulig å dele av en god bod. I 2. etasje er det et soverom i tillegg til stue-/kjøkkenrommet. 3. etasje har to bad, to soverom og loftstue. Denne stua kan også bli et soverom, med eget omkledningsrom. Deres behov bestemmer!

Felles for alle

Fin utsikt! Både fra stue og ikke minst loftstue. Det er 3-stavs Natur Vanilla eikeparkett i alle tørre rom. I våtrommene er det fliser på gulv. Det hvite kjøkkenet er i modellen Venezia fra danske Aubo. Listefrie tak er en annen kvalitet. Balansert ventilasjon og vannbåren varme gir godt inneklima. Like utenfor er det sportsbod og carport, tilrettelagt for elbillader. Rett ved er det stort grøntområde med lekeplasser.

 

Splitter nytt

Gled deg til å kjenne på den gode følelsen og lukten av noe nytt. Et hjem ingen andre har bodd i. Når alt er nytt, får du muligheten til å gjøre de gode valgene – dine valg. Velg flisene du har drømt om til badet, frontene på kjøkkenet og yndlingsfargen på veggen. Ditt nye hjem er summen av dine valg.

 

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Leif Jørgensen Kaarstad

Øster Hus

Tlf: 93 68 98 76

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.