Øster Hus

Delfeltet BK7 er et tøft hus med ti kjekke leiligheter fordelt på to etasjer. Boligene kommer i tre ulike størrelser med forskjellige kvaliteter. Det er grøntområder på to sider av bygget.

  • Visning hver tirsdag, hele dagen. Meld deg på!

Gode uteplasser

Fire leiligheter er 66 m2. Tre av dem ligger i 1. etasje, en i andre. Stue/kjøkken har utgang til deilig uteplass mor sør. Det er separat vaskerom og to soverom. De to leilighetene på 77 m2 ligger i 2. etasje. Stue/kjøkken har utgang til balkong mot sør, det største soverommet har omkledningsrom – og det er gjestetoalett i tillegg til badet.

 

 

Mulighet for ekstra soverom

De største leilighetene teller 89 m2. Disse er det fire av – to i hver etasje. Her er stue/kjøkken så romslig at det er mulig å dele av et soverom nummer tre. Det største soverommet har omkledningsrom. Gjestetoalett og god garderobeplass i gang er to andre kvaliteter. Alle leilighetene i BK7 har utvendig sportsbod og sin egen nummererte parkeringsplass. Betongdekke mellom etasjene demper lyd og øker sikkerheten.

 

 

Den gode følelsen av nytt hus

I Annas hage får du alt det en splitter ny leilighet kan by på. Balansert ventilasjon og godt inneklima, den gode følelsen og lukten av noe nytt. Flott kjøkken fra danske Aubo med grepsfrie håndtak. Herlig bad med vegghengt toalett, varmekabler og flislagt gulv, samt fliser i dusjsone. 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett i alle tørre rom. Listefritt i tak i alle rom. Herlig med et rede ingen andre har bodd i. Og så i Annas hage, da…

 

Vis solgte boliger

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Leif Jørgensen Kaarstad

Øster Hus

Tlf: 93 68 98 76

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Bestill husbok fra Vestlandshus