Øster Hus

Øster Hus har vunnet en ny prosjektkonkurranse i regi av Sandnes Tomteselskap. Selv om dette er store eneboliger på over 200 kvadrat, vil det fortsatt være “mye hus for pengene”. Vi skal bygge seks flotte familieboliger med nydelig beliggenhet i Tranebærstien høyt oppe på Bogafjell. Følg med fram mot søknadsfristen!

Avstander

Buss 4 min Gåavstand
Barnehage 7 min Gåavstand
Barneskole 10 min Gåavstand
Barnehage 14 min Gåavstand
Dagligvare 14 min Gåavstand
Barneskole 15 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

God tumleplass for travle familier

De seks eneboligene er flotte hus tegnet av Aros Arkitekter. Boligene går over tre etasjer, og mer enn 200 m2 er fordelt på tre etasjer. Det blir soverom og oppholdsrom nok til at en travel familie får tumleplassen dere trenger. Hovedfasade og uteplasser mot sør sikrer mye sol, frisk luft og flott utsikt.

Se plantegninger

Nydelig uteområde

Det er lagt stor vekt på trivelige uteområder, og Tranebærstien blir bare veldig fin. Mellom husrekkene ligger en bred gate, planlagt etter det såkalte Shared Space-prinsippet. Det er et estetisk vakkert område for sambruk mellom fotgjengere, syklister og biler. Bilene, på veg til sin egen garasje, får hindringer som gjør at de må tilpasse farten til menneskene.

Bred trapp til ivrig buss

Boligfeltet ligger i en nedoverbakke. Når du har krysset gaten utenfor, kan du følge brede trapper ned mot Bogafjellbakken. Du går gjennom et grønt område med vannspeil på sidene. Nederst i trappa, er det busstopp. Rute 27 går fra tidlig morgen til nærmere midnatt, og trenger ca. 20 minutter til Ruten. Bogafjell har flotte turområder tett på. Skoler, barnehager og butikker er godt etablert.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Siste sjanse på Bogafjell

Tranebærstien er et koselig navn på et sted det blir hyggelig å bo. Navnet er fint, men foreløpig. I reguleringsplanen heter delfeltet G4 og vårt prosjekt B2. Vi snakker om det siste feltet for nybygging på populære Bogafjell. Vil du bo på denne flotte plassen, skal du slå til nå! Det nye nabolaget ditt får en fin miks av boligtyper, noe som igjen er bra for bomiljøet.

Vær først til å vite det siste

Salgsmateriellet er under utarbeiding, og vi sikter mot salgsstart i midten av februar. I prosjekter fra Sandnes tomteselskap søkes det om å få kjøpe boligene.

Se tildelingsregler

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.