Øster Hus

Epletrær, grønne lunger og bilfrie omgivelser. Boliger tegnet av Helen & Hard. Bomiljø tilrettelagt for trygghet og tid til overs. Beliggende tett på det meste du trenger i hverdagen. Et drøyt kvarters sykkeltur fra Stavanger sentrum. Det er bare å glede seg til høsten. Da starter salget av rekkehusene i Eplestien på Tasta.

Avstander

Ungdomsskole 2 min Gåavstand
Buss 3 min Gåavstand
Barnehage 4 min Gåavstand
Dagligvare 4 min Gåavstand
Barnehage 9 min Gåavstand
Barneskole 13 min Gåavstand
Barneskole 14 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Epletrær i Eplestien, så klart

Det er lagt stor vekt på å lage et trivelig og trygt boligmiljø. Livet mellom husene betyr utrolig mye for at du skal det bra. Det blir epletrær, grønne lunger og bilfrie omgivelser. Bilen parkerer du i felleskjeller under feltet. Fellesarealer og fellesløsninger er en kvalitet ved Eplestien, samtidig som du kan trekke deg tilbake og kose deg alene i en stilfull og praktisk bolig.

Sentral beliggenhet

Eplestien ligger i sentrum av Tasta. Rett ved har du Tasta senter med 40 butikker og koselige spisesteder, Tastårustå skole (1.-9. klasse), Tastarustå idrettshall, Tasta idrettspark, flere dagligvarebutikker og friområder. Det er svært gode bussforbindelser. Til Stavanger sentrum tar det bare 13 minutter.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lyst til å vite mer om Eplestien og området rundt? Kontakt selger!

Leif Jørgensen Kaarstad

Øster Hus

Tlf: 93 68 98 76

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Bestill husbok fra Vestlandshus