Øster Hus

Epletrær, grønne lunger og bilfrie omgivelser. Boliger tegnet av Helen & Hard. Bomiljø tilrettelagt for trygghet og tid til overs. Beliggende tett på det meste du trenger i hverdagen. Et drøyt kvarters sykkeltur fra Stavanger sentrum.

Avstander

Ungdomsskole 2 min Gåavstand
Buss 3 min Gåavstand
Barnehage 4 min Gåavstand
Dagligvare 4 min Gåavstand
Barnehage 9 min Gåavstand
Barneskole 13 min Gåavstand
Barneskole 14 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Fint tegnet – godt tenkt

Eplestien er tegnet av det prisvinnende arkitektkontoret Helen&Hard. Det betyr god tenking og fine boliger. Prosjektet består av 26 rekkehus fordelt på tomannsboliger og en rekke med tre boliger. Husene strekker seg over to og tre etasjer, med balkonger eller takterrasser. Velg mellom tre størrelser fra 104 til 157 m2 BRA. Boligene har tre eller fire soverom og to til tre oppholdsrom.

Epletrær i Eplestien, så klart

Det er lagt stor vekt på å lage et trivelig og trygt boligmiljø. Livet mellom husene betyr utrolig mye for at du skal det bra. Det blir epletrær, grønne lunger og bilfrie omgivelser. Bilen parkerer du i felleskjeller under feltet. Fellesarealer og fellesløsninger er en kvalitet ved Eplestien, samtidig som du kan trekke deg tilbake og kose deg alene i en stilfull og praktisk bolig.

Føl deg Heime

Heime er et bokonsept utviklet for prosjektet. Du får blant annet tilgang til gjestehybel, felles oppholdsrom, felleshus på 140 m2 og drivhus, utlån av hageredskaper, skiboks og verktøy. Hvorfor skal alle kjøpe noe som ikke brukes så ofte? Det er utviklet en egen Heime-app med enkle og praktiske funksjoner som reservasjon av fellesrom og gjestehybel.

Les gjerne mer om konseptet her:

Sentral beliggenhet

Eplestien ligger i sentrum av Tasta. Rett ved har du Tasta senter med 40 butikker og koselige spisesteder, Tastårustå skole (1.-9. klasse), Tastarustå idrettshall, Tasta idrettspark, flere dagligvarebutikker og friområder. Det er svært gode bussforbindelser. Til Stavanger sentrum tar det bare 13 minutter.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lyst til å vite mer om Eplestien og området rundt?
Kontakt selger!

Petter Løberg Klavenes

Øster Hus

Tlf: 95 90 96 32

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.