Øster Hus

Jåsund og Krabbavigå er et meget populært område for barnefamilier som ønsker nærhet til naturen samtidig som det er kort vei til by og handel.

Avstander

Barnehage 4 min Gåavstand
Buss 5 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Mellom fjord og hav

Krabbavigå ligger i forkant av boligene. Den unike beliggenheten mellom fjord og hav inviterer til opplevelser i det våte element. Fisking, padling, båtliv og bading. Opplev fjorden blank og morgenstille, eller kjenn vind og regn piske mot ansiktet når det stormer fra vest.

Bor du ved Krabbevigå, er det ganske naturlig å like krabbe. Ved Hafrsfjordbrua, bare noen minutter fra leiligheten, ligger Hafrsfjord Skalldyr og Fisk. Fiskebåten heter Konflikt, men navnet lyver: Her er det bare godsaker og god stemning. Helgemenyen er bestemt.

En perle av en badestrand

I Krabbavigå er det boliger for folk i alle livsfaser. Harmonisk plan skaper trivelig bomiljø. Rikelig med fellesareal bidrar til at du aldri trenger å bevege deg langt for å finne spennende lekeplasser og hyggelige treffpunkter. En perle av en badestrand med sandvolleybane og grillhytte er planlagt. Ganske sikkert en favoritt både om sommeren og resten av året.

Folk trives på Jåsund!

Jåsund og området rundt Krabbavigå har hatt en eventyrlig vekst de siste 10 årene, og vil ha et innbyggertall på rundt 8000 i 2021. Det er direkte tilknytning til RV509. Enkelt å ta kollektivt og noen få minutters kjøretur, og vips, så er du i Tananger, på Madla eller i Stavanger.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lyst til å vite mer om Jåsund og området rundt?
Kontakt selger!

Leif Jørgensen Kaarstad

Øster Hus

Tlf: 93 68 98 76

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Bestill husbok fra Vestlandshus