Øster Hus

Høsten 2022 starter vi salget av de 22 familieboligene i Jåsundbakken. En fin blanding av rekkehus og eneboliger, med størrelser fra ca. 108 til ca. 190 m2. Tomten har bra beliggenhet, og alle boligene har hager mot sør, sørvest eller vest. Noen får utsikt mot sjøen. Hold deg oppdatert, vær klar for Jåsund!

Avstander

Buss 5 min Gåavstand
Barnehage 9 min Gåavstand
Dagligvare 15 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Rekkehus med inntil fem soverom

Jåsundbakken er delt i tre delfelt. BKS1 består av syv rekkehus på enten ca. 112 m2 eller ca. 121 m2. Mulighet for inntil fem soverom i de største. Alle boligene er tilgjengelige, det vil si at det er tilrettelagt for å kunne ha alle funksjoner på ett plan. Ingen vet hva helsa bringer! Bilen får plass i felles carportanlegg. I BKS2 er det ti rekkehus med mange av de samme kvalitetene. Ni av dem er ca. 108 m2, mens ett er ca. 155 m2.

Fem eneboliger med flott utsikt

I den bratteste delen av Jåsundbakken, i delfeltet BFS1, skal vi bygge fem fine eneboliger. Husene er ca. 180-190 m2 fordelt på tre etasjer. I underetasjen er et planlagt for ungdomsavdeling. Boligene har tre eller fire soverom, to bad og gjeste-WC. Fra det romslige allrommet med stue/kjøkken i øverste etasje, er det fin utsikt mot sjøen. Boligene har carport på egen tomt og hage mot sørvest.

By og land hand i hand

Jåsund er populært. Her har folk både nærhet til naturen og kort vei til by og handel. Til stoppestedet i Jåsundvegen tar det et par minutter å gå. Det er hyppige bussavganger i begge retninger, dvs. si mot Madla og Stavanger ene veien, Tananger, Sola og Forus den andre. En halv times tid, så er du i Stavanger sentrum. Skal du i noen av de 80 butikkene i Amfi Madla, tar det ti minutter med bil.

Kort vei til sentrum og jobben

Jåsundhalvøya et vakkert sted å gå tur eller trimme. Det går flott sti langs havet fra Jåsund i retning friområdet Risnes og Tananger. En frisk, men enkel tur på fire kilometer en vei. Pust inn havlufta, nyt nærheten til sjø og det mektige kystlandskapet. Du passerer blant annet attraksjonen Sjøbadet. På sommeren sykler barna fra Jåsundbakken hit på 10 minutter. Det er også flotte turmuligheter langs Hafrsfjord, på Kvernevik Folkesti og rundt Hålandsvatnet.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.