Øster Hus

Kleivane er en lun og solrik plass bare få kilometer fra Sandnes sentrum. I dette barnevennlige boområdet skal vi bygge 13 store eneboliger med flott beliggenhet og fin utsikt. I Kleivane bor dere tett på naturen, med fuglekvitter og den gode lukten av gran. For barna venter et eventyr med leke- og tumleplasser utenfor døren.

Avstander

Buss 5 min Gåavstand
Barnehage 7 min Gåavstand
Barneskole 7 min Gåavstand
Barnehage 10 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Et vinnerprosjekt

Boligprosjektet vårt er vinnerforslaget i en konkurranse i regi av Sandnes tomteselskap. For kjøpere vil det si “mye hus for pengene”. De største eneboligene er ca. 200 m2 og kan inneholde opp til seks soverom. De første boligene i Kleivane sto ferdig i 2014, og våre boliger er blant de siste av ca. 500 som bygges i området. Først og fremst er dette et eldorado for familier. Mange på samme alder gir gode muligheter for å skaffe seg en stor venneflokk.

Supermoderne skole

I Kleivane er det kort vei til busstopp, barnehage, skole, idrettsanlegg, dagligvarebutikk og andre hverdagsbehov. Supermoderne Kleivane skole (1.–7. trinn) og flerbrukshall åpnet august 2021. Tenk å få gå på skole med god bemanning, frisk luft og ingen lekser! De første dagene var det både skate- og dansekurs. Dritkult! Barnehagen ligger også like ved. Kleivane er et veldig praktisk sted å bo for travle småbarnsforeldre.

Foto Kleivane skole: Sandnes kommune

Lett å komme til og fra

Til Sandnes sentrum sykler du på 20 minutter. Buss 28 er en hyppig gjest, på det meste med fem avganger i timen. 12 minutter til Ruten! Hjulene på bussen går rundt og rundt – fra ca. kl. 6 til 23. Kleivane ligger naturskjønt til i dalen ved foten av Vedafjell. Der oppe, 288 m.o.h, får du storslagen utsikt over store deler av Jæren, Sandnes og Stavanger. Det populære turmålet stiger opp på østsiden over skogen, mens du får Ragnhildsnuten i vest.

Inn i skogen

Flotte Melshei er nabo. Her er det brede turveier for barnevogn og rullestol, smale stier for eventyrturer. Ca. 8 km lysløype gjør at joggere og skiløpere kan trene til sene kvelden. Etter en liten time i skogen er det klart for dukkert eller fiske i Bråsteinsvatnet. I sørenden kommer du til Rogaland Arboret, med 1400 ulike trær og busker. Rhododendrondalen er et fantastisk skue under blomstringen i mai/juni. I Sandnes Arena, Norges flotteste rulleskianlegg, legger unge håpefulle grunnlaget for fremtidige pallplasseringer.

Smilet får du på kjøpet

Kjenner du ikke Sandnes så godt? Da skal du vite at det skjer mye i byen. Nye signaturbygg skyter opp. Den flotte nye Rutenparken frister blant annet med skatepark. Når du handler i Sandnes, får du smilet på kjøpet. Byen har Norges lengste gågate og tre kjøpesentre i sentrum. Mye av sjarmen ligger i de mange nisje- og spesialforretningene. Friluftskommunen Sandnes byr på et stort utvalg varierte opplevelser, fra nydelig kystlinje til mer eller mindre krevende toppturer. Sandnes er trivelig for hele familien.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lyst til å vite mer om Kleivane og området rundt?
Kontakt selger på prosjektet.

Petter Løberg Klavenes

Øster Hus

Tlf: 95 90 96 32

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.