Øster Hus

Øster Hus har vunnet en ny prosjektkonkurranse i regi av Sandnes Tomteselskap. Det vil si “mye hus for pengene”. Vi skal bygge 13 eneboliger med flott beliggenhet og utsikt mot Sandnes. Boligene har mulighet for utleiedel. I juryens begrunnelse ble fleksibilitet og gode løsninger trukket fram. Følg med fram mot søknadsfristen!

Avstander

Buss 10 min Gåavstand
Barnehage 13 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Fleksible løsninger

Vi vil signaliserer dette spennende prosjektet allerede, og sakser i første omgang litt informasjon fra arkitektkontoret Ramp som har tegnet de tøffe boligene:

Primære forutsetningene for prosjektet:

  • Samtlige boliger planlagt som tilgjengelig bolig
  • Fire soverom i hovedenhet
  • Tilgang på to sosiale soner
  • Tilgang på uterom med forskjellige egenskaper
  • Mulighet for utleie-del
  • Spenstig, men kostnadseffektiv arkitektur

Mulighet for utleiedel

De 13 eneboligene fordeler seg på to varianter, begge over tre etasjer. Type 1 er seks boliger er på 197 m2 BRA. I tillegg kommer carport og bod med 33 m2. Det er i utgangspunkt fire soverom, med mulighet for et femte. Hybel for utleie, eller egen ungdomsdel, er et mulig tilvalg med definert pris.

Type 2 teller syv boliger. Disse er 206 m2, med samme størrelser på carport og bod, samme mulighet for utleie- eller ungdomsdel. Fire soverom kan bli til fem her også, om ønskelig.

Sjekk tildelingsreglene

I prosjekter fra Sandnes Tomteselskap søker du om bolig etter gitte kriterier. Mer informasjon om tildelingsregler finner du her.

Dette er kun illustrasjoner av boligene i en tidlig prosjektering.

Lune og solrike kleivane

Kleivane ligger solrikt og naturskjønt til i dalen ved foten av Vedafjell. Boligene er omkranset av flotte Melshei. For barna venter et eventyr med leke- og tumleplasser rett utenfor døren. Barnehagen ligger like ved. Kleivane er praktisk for travle småbarnsforeldre. Det er kort vei til Sandnes sentrum med alle sine tilbud. Bussholdeplass like ved den nye boligen din. Enkel tilkomst til E39.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Bestill husbok fra Vestlandshus