Øster Hus

Kleivane ligger solrikt og naturskjønt til i dalen ved foten av Vedafjell. Der oppe, 288 m.o.h, får du storslagen utsikt over store deler av Jæren, Sandnes og Stavanger. Det populære turmålet stiger opp på østsiden over skogen, mens du får Ragnhildsnuten i vest.

Avstander

Buss 9 min Gåavstand
Barnehage 13 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Tett på Melsheia

Boligene er omkranset av flotte Melshei. Her vokser små og litt større opp nær naturen, med fuglekvitter og den gode lukten av gran. For barna venter et eventyr med leke- og tumleplasser rett utenfor døren. Barnehagen ligger like ved. Kleivane er et veldig praktisk sted å bo for travle småbarnsforeldre.  

Lune og solrike Kleivane

Fra gammelt av er Kleivane et kulturlandskap med åpne jorder omgitt av skog der den dyrka marka skråner slakt ned mot Kleivanebekken. Den er et viktig element i det sammenhengende grøntdraget som er lagt inn i områdeplanen. Bekken er en liten sildrebekk øverst, men det kommer til flere sidebekker. Bekken veksler fint mellom små fossefall og platåer.

Kort vei til det du trenger

I tillegg til å ligge vakkert til ved flott friluftsområde, har du kort vei til Langgaten i Sandnes og en hel rekke kjøpesentre og andre kjekke tilbud. Bussholdeplass ligger like ved den nye boligen din. Det er kort vei til E39 via den nye veien til Håbafjell.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lyst til å vite mer om Kleivane og området rundt?
Kontakt selger!

Leif Jørgensen Kaarstad

Øster Hus

Tlf: 93 68 98 76

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Bestill husbok fra Vestlandshus