Øster Hus

Sjekk disse trivelige familieboligene! Det populære nabolaget på Myklebust er godt etablert, mens våre fine rekkehus er flunkende nye – stappet med smarte og praktiske løsninger. Fine for familier på fire eller fem. Perfekte for alle som vil ha noe enklere enn en enebolig – og fremdeles ha plass til barnebarn.

  • Visning hver tirsdag, hele dagen. Meld deg på!

Tre eller fire soverom

Familieboligene går over to etasjer og er ca. 117 m2 BRA. Hovedgrepet er sosialsone i 1. etasje med romslig stue/kjøkken, mens 2. etasje er mer privat med sine soverom. Tre av de seks husene er såkalt tilgjengelige, det vil si at det er tilrettelagt for et fjerde soverom i 1. etasje. Blir det vanskelig med trapper for noen av dere, er det altså mulig å få alt på ett plan i disse tre husene.

Ut i vår hage – mot sola

På bakkeplan er det carport, plass til en ekstra bil i gårdsrommet og tilrettelagt for god sykkelparkering. Den praktiske sportsboden er integrert i boligen, med inngang utenfra. Vel inne i huset er løsningen gang/bad/bod noe ulik, men prinsippet er det samme. Et stort fellesrom med stue/kjøkken dominerer. Herfra er det utgang til terrasse og hage mot sørvest og mange timer sola. En mindre bod gjør nytten for hageredskaper og grill. Den fungerer dessuten som skjerming mot helt sikkert hyggelige naboer.

Høyt under taket

I annen etasje er det tre soverom, bad og en romslig stue nummer to. I denne er det åpent til mønet – ekstra takhøyde gir deilig romfølelse. Fra gangsonen er det takluke som gir adgang til en ekstra lagringsplass. De fleste av oss har behov for å stue bort ting i perioder. I sum et klassisk familierekkehus med alt det aktive mennesker trenger. Velkommen til Myklebust!

Vis solgte boliger

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Lyst til å vite mer om Myklebust BKS28 og området rundt?
Kontakt meglerne på prosjektet.

Petter Løberg Klavenes

Øster Hus

Tlf: 95 90 96 32

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.