Øster Hus

Velkommen til Nore Sunde, den nye bydelen i nabolaget. Her skal det totalt komme 600 nye boliger. Alle får gode solforhold fra egen terrasse/balkong, hvor du i høyden kan sitte og nyte utsikten mot Tananger og Hafrsfjord. Friområdene rundt Hålandsvatnet og Store Stokkavatn er like ved, så du er tett på naturen. Samtidig er bylivet i Stavanger kun 15 minutter unna med buss.

Avstander

Buss 2 min Gåavstand
Barnehage 4 min Gåavstand
Dagligvare 6 min Gåavstand
Barneskole 8 min Gåavstand
Barnehage 10 min Gåavstand
Barneskole 12 min Gåavstand
Ungdomsskole 13 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Spennende og varierte boliger

Arkeologiske funn viser at det har bodd folk i dette området siden tidlig jernalder. Nærhet til sjøen, gode solforhold og oversikt over området rundt, gjorde Nore Sunde til en ideell bosetningsplass. Boforholdene har naturlig nok endret seg siden den gang, men området fortsetter å være et populært sted å slå seg ned og stifte bo.

Boligene er tilpasset ulike behov. Det skal være like naturlig å slå seg ned her for unge i etableringsfasen som for godt voksne.

Grønne omgivelser

På Nore Sunde er du helt tett på naturen. Friområdene rundt Hålandsvatnet og Store Stokkavatn er like ved – med masse flotte turmuligheter. I tillegg vil Nore Sundes eget atrium (fellesområdet mellom byggene) gi beboerne her et grønt og parklignende pusterom i hverdagen, rett utenfor stuedøren. Med andre ord flotte boforhold og meget gode oppvekstsvilkår for barn.

Samtidig er det yrende bylivet i Stavanger kun 15 minutter unna med buss.

Kort vei til skoler og shopping

Din nye bolig ligger sentralt til de aller fleste servicetilbud. I umiddelbar nærhet har du barneskolene Sunde og Kvernevik samt Smiodden ungdomsskole, en rekke barnehager og ikke minst dagligvarebutikker som Rema 1000 og Kiwi. Svømmehall og idrettsanlegg er et par minutter fra boligene. Ønsker du et større utvalg av butikker, tar det ikke lang tid med buss eller bil til AMFI Madla, et senter som inneholder over 80 spennende butikker. Her finner du alt fra klær, sko, restauranter, kafeer, kultur, underholdning, helse og velvære, til bank og post. Her ligger også populære Madla handelslag.

 

Ta bussen til sentrum

Fra Madlakrossen kommer du deg kjapt videre til byen, Universitetet i Stavanger eller Forus. Det gjør du også fra Sunde. Bussen har hyppige avganger til sentrum. Det tar heller ikke mange minuttene på sykkelsetet, via flotte sykkelstier. Du når byen på rundt 30 minutter, selv i et behagelig tempo.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lyst til å vite mer om Nore Sunde og området rundt?
Kontakt meglerne på prosjektet.

Tonje Dalen

DNB Eiendom

Tlf: 40 47 36 69

Knut Myklestad

Proaktiv Eiendomsmegling

Tlf: 97 17 87 24

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.