Øster Hus

Ti minutter fra Stavanger, kommer en helt ny bydel. Med totalt 600 nye boliger. Fra Nore Sunde vil du ha kort avstand til alt du trenger. Så enkelt, så deilig. Nærmeste lekeplass, barnehager, skoler og kollektivtilbud, og alt annet du trenger i hverdagen, ligger like i nærheten – i likhet med Stavangers flotte turmuligheter. At du kanskje har områdets fineste utsikt, gjør heller ikke noe.

  • Visning hver tirsdag, hele dagen. Meld deg på!

Moderne og luftige rekkehus

Bebyggelsen på Nore Sunde vil være variert. Her vil du garantert finne noe som passer for deg. Rekkehusene variere i størrelse, og har ulik utforming og plassering. Noen av dem med utsikt mot sjøen med hagesiden og balkongene ut mot friområdene og markene rundt, mens andre har utsikt og hagesiden mot park og grøntområder. Delfeltet BKS11 grenser mot friareal i nordøst og lekeplass i sørvest. Hagene er vendt mot nordøst så her får en lite innsyn når en nyter solen. To av boligene har takterrasse hvor det er sol hele dagen. Finn din favoritt nedenfor.

Inngangspartiet blir liggende mot trygge, bilfrie og romslige fellesområder, som ligger lunt til mellom byggene. Her opparbeides det gangstier, benker og beplantning. Kort sagt et område som formelig inviterer til lek, sammenkomster eller en prat med naboen. Boligene leveres med kjøkken fra Aubo i modellen Venezia hvit, 3-stavs lys eikeparkett, fliser på bad, listefrie tak inne og balansert ventilasjon og godt inneklima -og den gode følelsen av noe nytt. Jo raskere du kommer inn i prosessen, jo flere tilvalgsmuligheter får du.

Vis solgte boliger

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Bente Aasland

DNB Eiendom

Tlf: 45 48 88 00

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Bestill husbok fra Vestlandshus