Øster Hus

Delfelt BKS18 byr på spennende muligheter for svært mange boligkjøpere. Leiligheter til single eller par. Rekkehus for mange – med hele fire soverom på det meste. Alle de ti boligene er kledd i spennende arkitektonisk drakt. Med skjermede terrasser og balkonger vendt mot sør-vest og mange timer i sola.

  • Visning hver tirsdag, hele dagen. Meld deg på!

Tre rekkehus over to etasjer

Rekkehusene varierer i størrelse og utforming. Velg mellom fem forskjellige typer. To av boligtypene går over to etasjer. Bolig 2 er på 98 m2, har tre soverom, to bad, terrasse og luftebalkong fra master bedroom. Boligene 4A og 7A er de største i delfeltet, med fire soverom, to bad og to stuer. Perfekt for en aktiv kjernefamilie og vel så det.

Fem rekkehus over tre etasjer

Bolig 1,5,6 og 8 er omtrent like store, mellom 116 og 119 m2, og veldig like innholdsmessig. Disse rekkehusene har førsteetasje med terrasse, utvendig redskapsbod, stue og bad/vaskerom. Stua kan også bli et tredje soverom. I etasjen over kommer stue/kjøkken, mens det i toppetasjen er bad, to soverom og utgang til deilig balkong. Bolig 3 har stue/kjøkken med utgang til terrasse nederst, soverommene i andre og loftstue og stor balkong på toppen. Finn din favoritt!

To kjekke leiligheter

De to leilighetene ligger på bakkeplan. Boligene inneholder vindfang med plass til garderobe, romslig /stue kjøkken, et lyst og godt soverom med dør til praktisk kott, og et deilig bad. Hvis du ikke trenger mer, så velg disse 65 pene kvadratene. Utvendig, mot sørvest, får du eller dere terrasse, hage og nyttig redskapsbod.

Romslige og moderne

Alle får p-plass under bakken og inngangsparti mot bilfrie og trygge fellesområder. Boligene har lekre materialvalg. Inne får du listfritt tak og 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett, fliser på baderomsgulv, i dusjsone samt på gulvet i bod. Hvitt kjøkken med grepsfrie håndtak fra danske Aubo. Gled deg til den gode følelsen av noe nytt, en bolig ingen andre har bodd i!

Vis solgte boliger

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Meld din interesse

Bente Aasland

DNB Eiendom

Tlf: 45 48 88 00

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Bestill husbok fra Vestlandshus