Øster Hus

We’re back! I forlengelsen av prosjektet Orstad Utsyn, der vi solgte mange boliger for noen år siden, kommer vi i 2022 tilbake med 30 leiligheter fra ca. 44 til 138 m2. Her vil de fleste på leilighetsjakt finne spennende muligheter. Vær klar til å sikre deg favoritten!

Avstander

Buss 6 min Gåavstand
Barnehage 8 min Gåavstand
Barneskole 10 min Gåavstand
Barnehage 11 min Gåavstand
Dagligvare 15 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Uteplass mot sørvest og sola

Leilighetene ligger i en blokk med fire etasjer. I de tre nederste er det åtte leiligheter per etasje. På toppen, i fjerde, kommer det seks litt større leiligheter. Antall soverom varierer fra ett til tre. Samtlige boliger får terrasse eller balkong mot sørvest og mange timer sol. Utsikt er det også – som alltid bedre jo høyere opp du kommer. Du parkerer i garasjeanlegget under bakken, der du også har boden din.

Luftige omgivelser

Blokka har fin beliggenhet innerst i Jorine Edlands veg. Plassert mellom friområde og lekeplass. Det er godt med luft til byggene rundt. Hjemmefra er det gang- og sykkelavstand til et stort antall arbeidsplasser, ikke minst innenfor industri og handel.

Ta toget til jobben

Orstad i Klepp kommune, bare 15 minutter med bil fra Sandnes sentrum, er blitt et populært sted å bo. Det skyldes nok både beliggenhet og at du har det meste rett i nærheten. Det er bare få minutter til nærmeste busstopp. På sykkel trenger du seks minutter til Øksnevadporten togstasjon. Svært mange togpendler med Jærbanen til jobb på Bryne, på Forus, i Sandnes eller Stavanger.

Brød, bøker, ball og bading

Extra Øksnevad er en stor og fin dagligvarebutikk. Omtrent vegg i vegg med Pizzabakeren. Barnehage, skole, legesenter, treningssenter ligger like ved. Til Orstad skole tar det fem minutter på sykkel. Avstanden til Orstad IL og kunstgressbanen deres er omtrent den samme. Vil barna heller bade enn å springe etter ballen, så er den populære kulpen på Foss Eikeland 10 minutter unna, i retning Sandnes. Frøyland og Orstad kyrkje har rykte som et av de beste konsertlokalene i landet.

Perfekt for tur og trim

Fra den nye leiligheten kommer du kjapt til flotte skogsområder. Det tar omtrent 10 minutter både til Njåskogen i nord og Vagleskogen i sør. Begge byr på løsløyper og et stort antall turveier som passer alt fra supertrimmere til stolte foreldre med barnevogn. For syklister frister nok skogstiene mest. Du kan også gå hjemmefra mot Frøylandsvatnet og ta inn på turstien som fortsetter helt til Bryne. Et stykke etter Klepp stasjon møter du den flotte brua Midgardsordmen som tar deg over til Njåskogen. En nydelig søndagstur!

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.