Øster Hus

På Øygarden, mellom Hana og Austrått, vokser det fram et nytt boområde med masse kvaliteter. Asfalten går over i det grønne. Det er kort vei inn i naturen, få kilometer ned bakken til Sandnes sentrum. Bussen går ofte, så bilen kan stå mye i p-kjelleren

Avstander

Buss 3 min Gåavstand
Barnehage 4 min Gåavstand
Dagligvare 5 min Gåavstand
Ungdomsskole 6 min Gåavstand
Barneskole 7 min Gåavstand
Barnehage 7 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Attraktive Øygarden

Øygarden er attraktivt i seg selv. Et helt nytt boligområde som ferdig utbygd vil telle 550 boliger. Her er det gode tilbud til beboere i alle livsfaser. Trygge lekeområder inviterer til aktivitet. Det er kort vei til nærbutikker, barnehager og barneskoler. Til Øygarden ungdomsskole tar det rundt 5 minutter å gå. Velg og vrak det beste fra bydelene Austrått og Hana.

Flott natur østover

Det grønne landskapet ligger foran deg. Marker og fjell. Ro og fred. Ta med små og store på tur i skogen. Ta på deg joggeskoene, sett på headsettet og jogg innover i vakre Melshei. I dette turområdet er det massevis av spennende muligheter for hele familien. Er du glad i naturen, finner du det meste du kan ønske deg i nærheten.

Fin by ned bakken mot vest

Rusleturen ned til sentrum er kort. Litt verre når du skal hjem igjen og opp bakken, men bussene er mange og kjører ofte. I sentrum venter det effektive toget på deg. Nye Ruten blir en kjempefin møteplass. Sandnes byr på spennende spisesteder og kjekke butikker. Her kan du gå på kino, kose deg med en musikal i Sandnes kulturhus eller besøke det nye rådhuset. Om sommeren er Vågen mingleplassen, med turister, gjestehavn, serveringer, god stemning og Blink-festival.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lyst til å vite mer om Øygarden og området rundt?
Kontakt selger!

Leif Jørgensen Kaarstad

Øster Hus

Tlf: 93 68 98 76

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Bestill husbok fra Vestlandshus