Øster Hus

Skorpefjell på Mosterøy er et usedvanlig vakkert og trivelig boligområde. Utsikten mot den vakre kystnaturen som grenser til Nordsjøen forsterker opplevelsen av omgivelsene. Du er ikke i byen, men er likevel bynær.

Bo godt på Mosterøy

På Mosterøy, like over Askjesundbrua, ligger Skorpefjell, et av de største byggefeltene på Rennesøy. Her har mange unge barnefamilier etablert seg, mange av dem har jobber i Nordsjøen, på Forus, eller i nærliggende kommuner. Selv om boligfeltet ligger i landlige omgivelser – er det bare 18 kilometer til Stavanger gjennom Byfjordtunnelen.

Vakkert og trivelig

Skorpefjell er et usedvanlig vakkert og trivelig boligområde som i sin helhet er bygget av oss i Øster Hus. Området består av romslige familieboliger med spennende arkitektur, som er godt tilpasset omgivelsene og forsterker opplevelsen av den flotte utsikten. Her får du utsyn over vakker kystnatur som grenser til Nordsjøen – samtidig som du bor bynært med nærhet til alt du trenger, og alt som er kjekt å ha.

Kort vei til det du trenger

Mastra hestesportklubb er ikke langt unna Skorpefjell. Det er heller ikke Mosterøy skole som gir barna en trygg og oversiktelig skolehverdag. I tilknytning til skolen finner du også idrettsanlegget.

Skorpefjell barnehage har fire avdelinger og ligger like i nærheten, det samme gjør Kiwibutikken, hvor du bl.a også finner gavebutikk, Pizzakroken og elektrobutikk.

Lyst til å vite mer om Skorpefjell og området rundt?
Kontakt med megler på prosjektene.

Petter Løberg Klavenes

Øster Hus

Tlf: 95 90 96 32

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.