Øster Hus

Hundvågtunnelen forandrer alt. Nå åpnes den vakre grønne øya igjen for boligbygging i stor skala. Atlanteren ligger i hjertet av Hundvåg, langs Hundvåg Ring, og vil til slutt telle 900 boliger. Utbyggingen starter sørvest for Skeie skole. Vi bygger de 67 første boligene, rekkehus og leiligheter. Meld din interesse nå!

Boligmiks med noe for mange

De 67 boligene er fordelt på rekkehus og leiligheter i lavhus. Rekkehusene: ca. 100 til 160 m2. Leilighetene: ca. 55 til 120 m2. Beboerne deler garasjeanlegg under bakken med elbilladere, boder og heiser. De bilfrie tunene er for aktive og sosiale mennesker. Boligmiksen inviterer til mangfold: Barnefamilier med små og litt større barn, par og enestående med eller uten barn, par som bor i et altfor stort og tomt rede.

Tett på det du trenger

Fra Atlanteren er det kort vei til etablerte skoler, barnehager, butikker, idrettsanlegg, svømmehall og bydelssenter. I tillegg til de 900 boligene skal det bygges sykehjem, barnehage og et større friområde. Plass til noe næring blir det også. Gled deg til deilige sommerdager på badeplasser rett i nærheten. Har du båt, kan du prøve å få plass i Lundsvågen.

 

Grønne og blå kvaliteter

Flytt til Hundvåg – og få vakre omgivelser med på kjøpet. Atlanteren blir et grønt boområde med park på 20 mål. Nærmeste nabo er et stort friområde på 40 mål, med stier og kulturminner. Det er bodd folk her i 9500, det blir det historie av.
Ellers: Tur, trening, livet på fjorden. Hundepark, massevis av turstier og den fantastiske Trollskogen. Lundsneset, Kuneset, Klampen og Tømmervika. Rådyr i kikkerten og torsk på kroken.

 

Kort vei til sentrum og jobben

Kjør ned i Hundvågtunnelen ved Gamlingen, ta til venstre når du kommer opp på Lunde, så inn på Hundvåg Ring. Det tar 6 minutter til Atlanteren! Skal du nordover, bruker du 12 minutter gjennom Ryfylketunnelen før du dukker opp på Solbakk.

Til Stavanger sentrum: 15 minutter. Jobben på Forus: 20 minutter. Hytta på Fister: 1 time.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.