Øster Hus

VI BYGGER UANSETT!

Å kjøpe ny bolig handler om store drømmer og store penger. Jo større trygghet i kjøpsprosessen, jo bedre. De fleste utbyggere tar forbehold når du signerer kontrakten. De må selge inntil 70 % i prosjektet før du får beskjed om det blir bygging eller ei. Er salget for dårlig, blir boligen aldri bygd. Ofte kan det gå et år før du vet. Den usikkerheten vil vi i Øster Hus at du skal slippe.

Vi gjør det enkelt – vi bygger uansett!

Proffe fra A til Ø

Øster Hus har siden starten i 1974 vokst til å bli en av Rogalands største og mest solide boligbyggere. Vi skal være proffe i alt vi gjør, fra A til Ø. Det betyr kort og godt at du som kunde vil bli ledet trygt gjennom hele prosessen. Våre dyktige tømmermenn sørger for godt håndverk, og du får et sluttprodukt av god kvalitet, til avtalt tid og pris. Men det er du som skaper boligen om til et hjem – det er du som står for Å.

Markedets beste betalings­betingelser

Kr 0,- ved kontrakt – faste priser
Kjøper du bolig av oss i Øster Hus tar vi regningen for finansieringen i hele byggeperioden, helt frem til innflytting. Du betaler kr 0,- ved signering av kontrakt, altså ingenting før du flytter inn. Hos oss er det heller ingen indeksregulering.

Lave omkostninger
Ved kjøp av brukt bolig må du betale 2,5 % ekstra av hele kjøpesummen. Ved kjøp av ny bolig betaler du kun 2,5 % av tomteverdien.

Svært få reklamasjoner

Vi i Øster Hus vil at du som vår kunde skal være fornøyd med din nye bolig. Gode systemer og erfarne fagfolk gjør at vi heldigvis har svært få større reklamasjoner. I en ny bolig vil det imidlertid nesten alltid være mindre ting som trenger utbedring. Derfor har vi egne folk som jobber med kundeservice også etter overtakelse og innflytting. Vår målsetting er at du skal få svar på dine henvendelser innen 3 dager, enten det er snakk om spørsmål om bruk og vedlikehold av boligen eller det er reklamasjoner.

Fornøyde kunder

Gå venstre
Kolbjørn Kverme Ronold og Timba gleder seg til stilig hus med større tumleplass:

» Det er ingen tilfeldighet at jeg har kjøpt Øster Hus tre ganger på rad. De har en totalpakke jeg er veldig fornøyd med. Alt fra betingelser til kundeservice. Det er alltid noe som skal rettes på i en ny bolig, og da er kundeoppfølgingen svært viktig. «

Gerd Elin Aase, fersk eier av ny enebolig i Sørbøhagane:

“Det har vært “jeg fikser” og “ingen problem” hele veien. Det er så fine folk vi har hatt med å gjøre, byggeleder Tom Lennart, tømrerne Jørgen og Tom og Mia på kontoret. Vi følte virkelig at de bygde for oss. Det er lett å anbefale Øster Hus til andre.”

Marianne og Tom Jerejian, enebolig i Harestadvika, Randaberg. Først kjøpte en datter, så en annen, deretter lokket de mor og far. I dag bor det seks store og fire små Jerejian i Øster Hus i samme gate:

“Vi har bygd fire hus på 12 år, og kan trygt si at dette er den beste prosessen. De to snekkerne Robert og Sverre, oppfølgingen fra kontoret og veldig flinke underleverandører, bidro alle til at vi er veldig fornøyde med prosjektet.”

Gå høyre

Størst utvalg

Vi har godt utvalg av leiligheter, rekkehus og eneboliger fra Hå i sør til Stavanger i nord.

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.