Øster Hus

Personvern­erklæring

Vi i Øster Hus ønsker å ivareta personvernet til alle som besøker dette nettstedet. Vår personvernerklæring er utarbeidet som følge av personopplysningsloven, som regulerer innsamling, lagring, sammenstilling, utlevering og annen behandling av personopplysninger.

Dette gir grunnlag for krav som stilles ved konfidensialitet og sikkerhet når personlig data blir behandlet, og vurderinger kan bli koblet til en fysisk person, for eksempel: navn, privat adresse, telefonnummer og email.

Personopplysningene samles inn direkte fra deg som interessent og/eller kjøper, ved at du registrerer dine personopplysninger i en av Øster Hus sine kommunikasjonskanaler.

Behandlingsansvarlig i Øster Hus er Roger Lillejord: roger@oster-hus.no.

 

Informasjon du gir samtykke til:

  • Vi bruker Google Analytics for å innhente informasjon angående forbrukeratferd på vår nettside, som inkluderer hvilken nettside du har kommet fra, hvilke nettsider du besøker, hvilke kilder du kommer fra, hvor lenge du har vært på nettsiden, og antall ganger du har besøkt nettsiden.
  • Google informasjonskapsler brukes i forbindelse med søkeordene du bruker og linkene du klikker. Informasjonen blir videresendt og lagret hos Google Inc. IP-adresser blir lagret, men kan ikke bli skilt ut enkeltvis. Google Inc kan overføre den innsamlede informasjonen til tredjepart hvis det er et rettslig grunnlag for det, eller der tredjepart prosesserer informasjonen på Google Incs vegne. Google kan ikke koble IP-adresser til andre data Google Inc. besitter.
  • Når du besøker Øster Hus sine nettsider, lagres informasjonskapsler (cookies) og annen data som senere kan leses av oss. Bruken av nettsiden kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson.

Formål:

Optimalisere nettstedets brukeropplevelse og funksjonaliteter basert på ditt brukermønster på siden, hva du viser interesse for og hva som kan se ut til å være ditt behov / din intensjon ved besøket. 

Formålet med behandlingen av personopplysninger fra interessenter er å kunne tilby interessentene relevant informasjon om prosjekter.

Formålet med behandlingen av personopplysninger fra kjøpere er å kunne administrere kundeforholdet, sende ut informasjon om tjenester med riktig innhold, kunne ta kontakt/følge opp samt oppfylle forpliktelser knyttet til kundeforholdet og for øvrig kunne betjene kjøpers ønsker og forespørsler.

Hvordan Øster Hus behandler din data:

Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved henvendelse til behandlingsansvarlig.

Disse retningslinjene regulerer hvordan vi bruker dine personlige data. Vi tar personvern alvorlig og har som mål å ta alle nødvendige forholdsregler for å beskytte ditt personvern. Øster Hus sender ikke videre personverndata til en tredjepart, med mindre du har gitt ditt samtykke.

Personverndata vil bare bli brukt til å behandle ordre du plasserer eller grunnet interne analyser, og vil ikke bli lagret lenger enn nødvendig.  

Dine rettigheter:

Personer med registrerte personopplysninger lagret hos Øster Hus har følgende rettigheter:

  • Be om tilgang til opplysninger som er lagret om dem
  • Be om retting av opplysninger som er uriktige
  • Be om sletting av opplysninger
  • Be om begrensning av behandling
  • Protestere mot at opplysninger blir behandlet
  • Be om utlevering av opplysninger til seg selv eller til tredjepart
  • Trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling
  • Klage til Datatilsynet i Norge på behandling av personopplysninger

Overvåkende praksis

Personvernpolitikken vår kan bli endret dersom gjeldende praksis krever det, krav i lovverket endres, eller at vår egen praksis for innsamling og behandling av data endres. 

Datatilsynet er ansvarlig for å kontrollere at personvernregelverket blir fulgt. Hvis du har mistanke om brudd på regelverket, kan du sende inn en skriftlig henvendelse til Datatilsynet postadresse: Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 Oslo.

Cookies – Informasjonskapsler

Cookies er en standardteknologi som brukes av nesten alle nettsider per dags dato. Cookies er små tekstfiler som blir plassert i maskinen din når du besøker en nettside. De aller fleste av disse har som hensikt å forbedre brukeropplevelsen din. Ved å bruke www.oster-hus.no gir du ditt samtykke til bruk av cookies i din browser.

Informasjonskapsler kan deaktiveres. Deaktiveres informasjonskapslene kan dette imidlertid svekke funksjonaliteten til nettsiden. Hvis du likevel ønsker at informasjonskapslene deaktiveres, kan du endre innstillingene i nettleseren slik at du enten blokkerer informasjonskapsler fra å bli lastet ned automatisk, eller at du får et valg om å laste ned hver enkelt informasjonskapsel. Informasjonskapsler som har blitt lastet ned tidligere kan også slettes av nettleseren. For mer informasjon, se dokumentasjonen for den aktuelle nettleseren.

Under får du informasjon angående informasjonskapslene som blir brukt på www.oster-hus.no og et kort sammendrag av hvordan de blir brukt:

Session cookies (midlertidige informasjonskapsler)

Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon midlertidig gjennom en økt, og slettes når du lukker nettleseren. Midlertidige informasjonskapsler gjør det mulig å følge med på hvordan brukere navigerer rundt på nettsiden, slik at de ikke blir spurt om å oppgi samme informasjon flere ganger. 

Form cookies (skjemaverdi informasjonskapsler)

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon midlertidig frem til brukeren har fylt ut skjemaet. De lagrede dataen benyttes kun til å legge inn informasjon i skjemaet på nytt dersom brukeren ikke består SPAM-sjekken eller ikke har fylt ut de nødvendige feltene i skjemaet. 

Persistent cookies (faste informasjonskapsler)

Faste informasjonskapsler slettes ikke etter endt nettlesersesjon og tillater at nettstedet gjenkjenner din datamaskin. Disse kan eksempelvis inneholde informasjon om autentisering, språkinnstillinger og menypreferanser. Fast informasjonskapsler kan slettes manuelt i nettleseren under innstillinger for personvern.

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Bestill husbok fra Vestlandshus