Øster Hus

Øster Hus ønsker å være en positiv bidragsyter for folk og by, og tenker at vi har et samfunnsansvar for å engasjere oss i nærmiljøet. Derfor sponser vi både bredde- og toppidrett og er med når de store fellesløftene skal tas. Vi er av den oppfatning at bredden trenger toppen like mye som toppen trenger bredden. Da er det naturlig å engasjere seg i profilerte eliteutøvere som satser på nasjonal og internasjonal heder, og ildsjelene på barne- og ungdomstrinnet. Sagt litt annerledes: Vi sponser nabolagets helter!

Sponsing er for oss et viktig kommunikasjonsverktøy. Vi identifiserer oss med verdiene, konkurranseaspektet og ikke minst gleden som idretten representerer. Gjennom en årrekke har Øster Hus gjort seg bemerket lokalt og nasjonalt som en engasjert og stolt sponsor av topp- og breddeidrett i regionen. Sandnes Ulf, Oilers og Skifestivalen Blink er blant de mest profilerte. Samtidig kan du se Øster Hus-logoen på tusenvis av barne- og ungdomsdrakter i hele distriktet. Øster Hus Arena er et av Norges mest moderne stadionanlegg og Sandnes Ulfs nye storstue.

God logo eksponering er en forutsetning. Øvrige elementer i sponsoratene avklares ut fra avtalens omfang.

 

Sponsorhenvendelser sendes på e-post til sponsor@oster-hus.no

 

Vi sponser:

Frøyland IL • Gjesdal IL • Hana IL • Klepp IL • Lura IL • Mastra IL • Nærbø IL • Oltedal Fotballklubb •
Randaberg Fotball • Sandnes Sykleklubb • Sandnes Ulf/Øster Hus Arena • Sandnes og Jæren Rideklubb • Sirdal Skilag • Skifestivalen BLINK • Sola Fotball • Stavanger Oilers •
Sunde IL • Team Rynkeby Rogaland • Voll IL • Ålgård Håndballklubb • Ålgård Rideklubb

Vi sponser nabolaget

Øster Hus er opptatt av å bygge mer enn gode boliger. Vi ønsker også å bidra til å bygge gode nabolag og nærmiljø kjennetegnet av samhold og lagånd. I tillegg er det jo sånn at topp og bredde er gjensidig avhengige av hverandre. Derfor sponser vi bredden, og gleder oss over å støtte opp om den viktige jobben som alle de lokale idrettslagene gjør for barn og unge. Vi er stolte over å se Øster Hus-logoen på tusenvis av drakter i hele distriktet!

Øster Hus Arena

I en årrekke har Øster Hus vært med Sandnes Ulf på deres vei til toppen av norsk fotball. Det har derfor vært en stor glede å støtte klubben, og hele byen, med Sandnes’ nye storstue som nå står ferdig!

Onsdag 20. juni 2018 var det gravestart, og vinteren 2020 ble Øster Hus Arena tatt i bruk. Det nye stadionanlegget er blant Norges mest moderne, og skal fylles med aktivitet fra morgen til kveld. Små og store jenter og gutter skal trene, spille kamper og skape opplevelser og minner for livet. Sandnes Ulf skal selvfølgelig spille sine hjemmekamper her, og i tillegg skal arenaen brukes til å arrangere konserter, utstillinger og andre spennende eventer. På plass er også Wang Ung, idrettsklinikken MoveOn, Macron Store og Mix storkiosk.

Den nye arenaen vil gi positive ringvirkninger både på og utenfor banen og bidra til å sette Sandnes på kartet. Byen har fått en storstue, ikke bare for fotball, men også for folkefester som konserter. Det er imponerende hva Sandnes Ulf har fått til. Mange har på ulikt vis bidratt, og prosjektet har gitt arbeid til en rekke lokale firma. Øster Hus Entreprenør har stått for betongarbeidet.

Vi er stolte over at arenaen bærer vårt navn, og gratulerer Sandnes Ulf og byen med Øster Hus Arena!

Sandnes Ulf

Øster Hus har et langvarig og godt samarbeid med Sandnes Ulf, og har opp gjennom årene sponset både topp og bredde i klubben. Vi har en sterk tilhørighet og markedsposisjon i Sandnes og omegn, og er glade for å være en del av samarbeidsnettverket til Sandnes  Ulf.

En av de mest minnerike opplevelsene fant sted 26. mars 2012. Da spilte Sandnes Ulf sin aller første kamp på norsk toppnivå – og det mot selveste Viking! Øster Hus delte ut gratisbilletter og supporterutstyr, og arrangerte opptog fra kontoret vårt i Høylandsgata til  Sandnes stadion.

Med Øster Hus Arena ligger mye til rette for et løft for fotballmiljøet og positive ringvirkninger på mange plan. Vi håper å se Sandnes Ulf komme tilbake til eliteserien, og ser frem til å følge klubben videre.

Oilers

Siden åpningen av flotte DNB Arena i 2012 har hockeyinteressen virkelig skutt i været i distriktet! Øster Hus har vært med på reisen og engasjert fulgt med på spennende kamper og jublet over fantastiske prestasjoner.

Det er imponerende hvordan Oilers har posisjonert seg i toppen av norsk ishockey. Laget utviser ekte vinnervilje og er virkelig et inspirerende sponsorat. Vi i Øster Hus liker også å gå all in i det vi gjør, og «ekte vinnervilje» er uttrykket som skal kjennetegne måten vi jobber på. Med god lagånd skal vi gjøre ting skikkelig, og samtidig ha et ønske om å utvikle oss og bli enda bedre – til beste for kundene våre!

Sponsoratet gir mye engasjement, idrettsglede og kjekke opplevelser, og vi har mange ihuga supportere i Øster Hus-rekkene.

Glede på to hjul

Øster Hus er stolt sponsor av sykkelsporten, og har opp gjennom årene sponset ulike klubber og ritt i distriktet.

Tour des Fjords samlet flere ganger sykkeleliten fra hele verden til sykkel- og folkefest blant annet i vårt eget nabolag i Sandnes.

Øster Hus er engasjert bidragsyter når Team Rynkeby hver sommer sykler til Paris til inntekt for barnekreftsaken. Vi gleder oss over å følge små og store syklister i Sandnes Sykleklubb, og vi er med på eiersiden av Team Coop, norsk kontinentallag med hjemmeadresse i  Sandnes/Stavanger

Tufte IL

Selv om det er lenge siden, har vi lyst til å dele det som ble en stor happening ikke bare for Øster Hus, men faktisk hele distriktet. Fredag 11. november 2005 har gått inn i bedriftshistorien som en merkedag. Fotballkampen mellom Øster Hus og Tufte IL kom i stand etter at Øster Hus vant budrunden i den enkeltauksjonen som innbrakte mest penger til TV-aksjonen “Drømmefanger»: Hele 400 000 kroner. Vi tok imot Tufte på et fullsatt Viking Stadion. Med 15 300 feststemte tilskuere på tribunen satte vi rett og slett verdensrekord i publikumsoppmøte for en fotballkamp i bedriftsklassen! Medieoppmerksomheten både lokalt og nasjonalt var enorm.

Øster Hus fikk mye blest, og denne hendelsen ble på mange måter starten på en sterkere synliggjøring og profilering av Øster Hus sitt samfunns- og sponsorengasjement.

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.