Øster Hus

Breivik på Hommersåk i Sandnes er en idyllisk, fredelig og lun vik. Nærheten til livet ved og på sjøen er noe av det flotteste ved Hommersåk. Nede i sjøkanten kan naboene gjerne samles for grilling på fine sommerkvelder. Mens barna har det travelt med å lete etter krabbe og bare har tid en rask pølsepause innimellom. Når de jager mellom husene opp i bakken, er det flere lekeplasser og friområder for lek og utfoldelse.

Avstander

Buss 1 min Gåavstand
Barneskole 4 min Gåavstand
Dagligvare 7 min Gåavstand
Barnehage 8 min Gåavstand
Barnehage 8 min Gåavstand
Ungdomsskole 10 min Gåavstand
Barneskole 12 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Hyggelige mennesker, hyggelige omgivelser

Det er noe eget med Hommersåk. Enten du innfødt eller innflytter, så vil du helst ikke flytte. Og det er lett å forstå, for Hommersåk har alt som trengs for at hele familien skal trives! Du møter hyggelige mennesker overalt. Folk som har tid til å slå av en prat.

Hurtigbåten fra Stavanger tar bare 20 minutter når den går direkte på hverdagene. På lørdag er det herlig med en bilfri bytur fra formiddag til tidlig kveld.

Ut på tur, aldri sur

Det er mye å oppdage. Rett utenfor døren din. Årstidene som skifter og gir naturen ulik karakter. Fargene, temperaturen og lyset. Sykkelturen til Ims, den første makrellen som biter, Lifjell som skifter farge om høsten, padleturen rundt Usken en grytidlig og lun sommermorgen. Grilling i sjøkanten ved Breivik sammen med gode naboer eller venner. Spaserturen rundt i nabolaget. Ville bjørnebær, småsure bringebær, deilige blåbær, rogn, sopp i skogen og blåskjell helt i sjøkanten.

Velkommen hjem til Breivik

Er du glad i naturen, er du glad i Hommersåk. Her er du aldri langt fra de gode opplevelsene. Et paradis for deg som liker turer i skog, mark, langs sjøkanten, til fjelltopper, på knauser og deilig, flott natur. Hommersåk er blant det beste vi har å by på.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lyst til å vite mer om Breivik og området rundt?
Kontakt selger!

Petter Løberg Klavenes

Øster Hus

Tlf: 95 90 96 32

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.