Øster Hus

Enokbakken på Snøde blir et unikt boområde. Solrikt og supergrønt. En stor, stor park på deling, i tillegg til ditt private uteområde. Du får egen akebakke, utendørs treningssenter, grønnsakbod over veien, flotte turområder langs Hafrsfjord, gangavstand til Danmark og 5000 arbeidsplasser. På utsiden suser sykler og busser nærmest kontinuerlig forbi. Gården til Enok Risa var et populært samlingssted. Det blir Enokbakken også!

Avstander

Buss 3 min Gåavstand
Dagligvare 4 min Gåavstand
Barnehage 12 min Gåavstand
Barnehage 12 min Gåavstand
Barneskole 15 min Gåavstand
Ungdomsskole 15 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Sol ute, sol i hjertet

Enokbakken er et begrep i Tananger. Navnet kommer fra den tradisjonsrike akebakken på gården til Enok Risa. Rett overfor Risavika, skjermet med støyvoll mot Tanangerveien, ligger den store og kuperte tomta der vi skal bygge 183 nye boliger.

Området er svært solrikt, og boligene får uteplasser som vender mot sør og vest. Sjeldent med kupert terreng på Nord-Jæren, men her skaper det luft og variasjon i boligområdet.

Den nye hagebyen

Vi kaller Enokbakken en hageby. Det har med de store grøntarealene å gjøre – både den felles parken og de private uterådene. En hageby preges av variert småhusbebyggelse, eneboliger, rekkehus, leiligheter i flerfamiliehus.
Det grønne innslaget består av eksisterende og nye trær og busker, planter og åpne plasser for rekreasjon og sosialisering.  Planleggingen er tilpasset terrenget – slik at de mest kuperte områdene er beholdt som naturområde.

Grønt på alle kanter

Enokbakken preges sterkt av det store grøntområdet midt i området.
Husene er lave. De åpne, grønne feltene mellom boligene gjør feltet romslig. Vi bygger tunpregede delfelt, der du ser ut i det grønne. Om ikke den private hagen er så stor, kan du fylle piknikk-kurven og slå deg ned i det grønne like utenfor. Enokbakken er stor og trygg nok til at du både kan trille tur med barnevogn og lufte hunden på området.

På sykkel, til fots eller med bussen

På utsiden av Enokbakken går en hovedsykkelrute med fortau. Enten du skal på jobb på Forus eller i Stavanger eller rett og slett bare triller en tur med familien, så er forholdene godt tilrettelagt. Tananger har hele 5000 arbeidsplasser. Frister det med gangavstand til jobben, kanskje?

Det er svært hyppige bussforbindelser i retning Stavanger, flyplassen, Sola, Forus og Sandnes.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lyst til å vite mer om Enokbakken og området rundt?
Kontakt meglerne på prosjektet.

André Jørgensen

Proaktiv Eiendomsmegling

Tlf: 95 90 07 57

Kay Stian Espeland

Proaktiv Eiendomsmegling

Tlf: 92 81 13 15

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.