Øster Hus

På Jåsund, ca. en kilometer fra landemerket Hafrsfjord bru, kan vi snart tilby nye rekkehus. Størrelsene varierer, og vi har fine boliger både for førstegangsetablerere og litt større og mer etablerte familier. Målet er å være i salg før sommeren 2022. Heng med – et hus på tegnebrettet venter på deg og dere!

 

Avstander

Buss 5 min Gåavstand
Barnehage 9 min Gåavstand
Dagligvare 15 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Fire delfelt med to hustyper

Delfeltene med betegnelsene IB9, IB10, IB11 og IB12 vil inneholde to typer rekkehus. Den ene varianten er ca. 77 m2 BRA og har to soverom. Perfekt for små familier, par og deg som bor alene. Et fint steg opp fra leilighet eller ned fra enebolig. Den andre typen er 114 m2 med mulighet for tre eller fire soverom. Fine og praktiske familieboliger. Disse 18 husene vil få felles parkering.

To delfelt med hver sin hustype

Delfelt IB13 teller fire rekkehus på ca. 110 m2 BRA. Boligene har tre soverom med mulighet for fire. Carport på egen tomt. I delfelt IB15 er de tre boligene litt større med sine ca. 121 m2. Husene får carport på egen tomt og takterrasse. Også her er det i utgangspunktet tre soverom, med mulighet for fire.

By og land hand i hand

Jåsund er populært. Her har folk både nærhet til naturen og kort vei til by og handel. Til stoppestedet i Jåsundvegen tar det et par minutter å gå. Det er hyppige bussavganger i begge retninger, dvs. si mot Madla og Stavanger ene veien, Tananger, Sola og Forus den andre. En halv times tid, så er du i Stavanger sentrum. Skal du i noen av de 80 butikkene i Amfi Madla, tar det ti minutter med bil.

Mellom Hafrsfjord og havet

Den unike beliggenheten inviterer til fisking, padling, båtliv og bading. Opplev fjorden blank og morgenstille, eller kjenn vind og regn piske mot ansiktet når det stormer fra vest. Kontrastene skaper spenning og opplevelser. Populære Krabbavigå ligger like ved. Det er en perle, med badestrand, sandvolleybane og grillhytte.

Friske og vakre turer

Jåsundhalvøya et vakkert sted å gå tur eller trimme. Det går flott sti langs havet fra Jåsund i retning friområdet Risnes og Tananger. En frisk, men enkel tur på fire kilometer en vei. Pust inn havlufta, nyt nærheten til sjø og det mektige kystlandskapet. Du passerer blant annet attraksjonen Sjøbadet. På sommeren sykler barna fra Jåsundhagen hit på 10 minutter. Det er også flotte turmuligheter langs Hafrsfjord, på Kvernevik Folkesti og rundt Hålandsvatnet.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.