Øster Hus

Jåtun blir et annerledes, nyskapende og svært attraktivt sted å bo. Perfekt plassert i den grønne åskanten over Hinna Park i Stavanger, med nærhet til natur, by, arbeidsplasser, handel, offentlig transport og attraksjoner. Det nye nabolaget vil telle hundrevis av boliger. Øster Hus skal bygge rekkehusene.

Avstander

Barneskole 6 min Gåavstand
Buss 7 min Gåavstand
Barnehage 8 min Gåavstand
Ungdomsskole 8 min Gåavstand
Dagligvare 8 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Nær det meste du trenger

Rekkehusene våre er på tidlig tegnebrett, men vi kan love fine og varierte familieboliger i ulike størrelser. Første byggetrinn teller ca. 25 rekkehus. Alle private p-plasser kommer under bakken. Der kan bilen sto mye i ro, om du vil. Det er snaue 10 minutter å gå til tog og buss i Jåttåvågen. Store arbeidsplasser som det nye sykehuset, universitetet og Hinna Park ligger tett på. Vil du bruke bilen, smetter du kjapt ut på Motorveien.

Trivelig på tunet

I Jåtun fordeles boligene på ti klyngetun. Det er ikke tilfeldig. Siste del av navnet Jåtten betyr tun. En tidligere bosetting besto av nettopp et klyngetun med ca. 40 bygninger. Nå gjenoppstår et nært og godt bomiljø i moderne utgave. De ti tunene har navn og tema som legger til rette for gode sosiale fellesskap. Øster Hus bygger rekkehus i Blomstertunet (B1), Skogstunet (B2), Friluftstunet (B3) og Soltunet (B10). Høres det trivelig ut?

Et rekkehus å glede seg til!

Planarbeidet pågår for fullt, og det blir feil å love et tidspunkt for salgsstart nå. Melder du deg interessert i rekkehusene våre, er du sikker på å få vite det siste først. Alle på lista får nyhetsbrev når vi kan være mer konkrete. Se utbyggingsselskapets nettside for oppdatering om alt det spennende som skjer. Det er få utbyggingsområder igjen i Stavanger. Skal du ha deg rekkehus i kommunen, er Jåtun virkelig noe å glede seg til.

Jåtun

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.