Øster Hus

Skråninger à la Kleppevarden Vest er en sjeldenhet på Jæren. Belønningen er lys, luft og utsikt mot vest. Her, like over superpopulære Kleppeloen og bare et kort stykke fra Klepp sentrum, skal vi bygge fine rekkehus. Er dere kresne når det gjelder beliggenhet, skal dere ta familien med hit!

Uteplasser på alle plan

De tolv boligene fordeler seg på to delfelt med seks rekkehus i hvert. Størrelser fra ca. 144 til 152 m2 BRA. Fellesnevnere er at boligene går over tre etasjer med praktiske planløsninger for aktive familier. Carport på egen tomt. Underetasje har utgang til hage, i midten kommer husets hjerte med stue og kjøkken, på toppen er det soverom og mer privat. Det er uteplasser på alle tre plan. Flytter du deg litt, er det sol å hale hele dagen.

Fra tre til fem soverom

I delfeltet BK14 1-6 er det mulig å få alt fra tre til fem soverom. Boligene er såkalt tilgjengelige, det vil si at dere kan få alle funksjoner på ett plan. I det andre delfeltet, BK14 2-6, er boligene litt større. Her er det enten tre eller fire soverom. Kleppevarden Vest vil totalt telle ca. 80 boliger. Forventet salgsstart er over sommeren 2022. Meld deg interessert, så får du vite det siste først.

Kleppeloen for alle

Kleppevarden Vest er en av kremplassene på Kleppe. Boligene ligger like ved populære Kleppeloen, Klepp sentrums grønne oase med turløype med lys, lekeplasser, sandkasser, gapahuk, treningsapparater og overbygd scene. Turfolk og trimmere får med seg skogs- og parkterreng på den 3 km lange rundturen. Og når du har slitt deg opp Hålandsfjedlet, kommer du til flott utsiktspunkt med Orrevatnet og havet midt imot.

“Jillt å sjå deg”

Hjemmefra, altså etter at du har flyttet inn i et av husene våre, kan du spasere gjennom Kleppeloen til sentrum med rådhus, servicefunksjoner, idrettsanlegg, dagligvarebutikker og kvalitetsslakter. Blant annet. Kjøpesenteret Jærhagen er nok største attraksjon med sine 60 butikker, seks “jille” spisesteder og 1250 gratis p-plasser. Med bil, det hender du har tunge poser, tar det bare et par minutter. Det er store planer for utvikling av Klepp sentrum. Mye spennende på gang!

Ta toget til jobben

For pendlere er det svært god forbindelse mellom Klepp sentrum og Klepp stasjon. Matebussen går “hele tiden”, og Jærbanen brukes av svært mange som jobber i Sandnes, på Forus eller i Stavanger. Kleppekrossen er også stoppested for bussen mellom Bryne og Sandnes. Kleppe har bra skoler, flott idrettsanlegg med fotballbane, turnhall og svømmehall. Ny barneskole og aktivitetshall kommer på andre siden av Kleppeloen. Det må bli noe bortimot verdens tryggeste skolevei?

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.