Øster Hus

Kodlidalen er riktig beliggenhet for deg som søker enkelhet i en travel hverdag. Gjennom de siste 15 årene har området rundt Kodli blitt den absolutt foretrukne plasseringen for gjesdalbuen. Her bor du i kontakt med naturen. Samtidig er det bare et steinkast til barnehager, barneskole, ungdomsskole, idrettsanlegg og kollektivtransport.

Fint for barnefamilier – og alle andre fine folk

Kodlidalen blir et boligfelt med god variasjon uten at det dermed blir rotete. Vi er opptatt av helhet og at ting skal henge sammen. Infrastrukturen i Kodlidalen begynner å synes, noe som gjør at interesserte lettere kan se for seg hvordan det kommer til å bli. Så snart området avtegner seg, kommer det flere boligkjøpere på banen.

Det er kort vei til idrettsanlegg, skole, barnehage og busstopp.

Flotte fritidsmuligheter

Området byr på flere flotte turområder. Hvor mange ganger klarer du gå til toppen av Kodlifjell? Skriv deg inn i boken på toppen, og ta turen videre til Håfjell om du vil ha en skikkelig treningsøkt. Turstien til Flassavatnet er mindre krevende og byr på flott natur og sandstrand. Eller hva med et kveldsbad i solnedgangen i Rotatjørn? Om vinteren er Brekko et meget populært skisted.  Gjesdal er også kjent for sitt store utvalg av fritidsaktiviteter for de minste, med etablerte idrettslag og spennende kulturelle innslag.

Sentrum en prisvinner

På Ålgård skjer det mye spennende i sentrum. I 2019 fikk nye sentrum Statens pris for byggkvalitet: “Et nytt, mangfoldig og spennende sentrum for folk i alle aldre“, sa statsråd Monica Mæland som delte ut prisen. Foruten et helt nytt sentrum, med torg, skaterampe, bystrand, stor handelsaktivitet og flere nye spisesteder, har Gjesdal kommune store naturopplevelser å by på like utenfor døren. Etter at turstiene i sentrum nå er etablert og opparbeidet, har man et stort utvalg av turer med utgangspunkt i den gamle jernbanen. Langs denne ruten er det sykkelsti som kan ta deg helt til Sandnes.

Enkel adkomst

Den nye tunellen sørger for enkel og rask adkomst til E39 og jobb eller hytte. Butikkhandelen tar du på vei hjem, enten på Rema1000 ved Meierikrossen, eller på Coop Extra. Nye bedrifter på Skurve gir stadig flere arbeidsplasser, med enkel adkomst uten kostbare bomveier.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lyst til å vite mer om Kodlidalen og området rundt?
Kontakt megler på prosjektet.

Petter Løberg Klavenes

Øster Hus

Tlf: 95 90 96 32

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.