Øster Hus

Gled deg til tidlig 2022 – da starter salget av de første boligene i det splitter nye boligområdet Kvernalandshagen! I landlige omgivelser, bare 10 minutters gåtur fra sentrum, skal vi totalt bygge ca. 150-160 boliger. Et godt bomiljø preges av mennesker på forskjellige steder i livet. I Kvernalandshagen blir det både rekkehus, leiligheter og eneboliger.

Avstander

Buss 2 min Gåavstand
Dagligvare 7 min Gåavstand
Barnehage 11 min Gåavstand
Barnehage 15 min Gåavstand
Barneskole 16 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

De 22 første mulighetene

Førstegangsetablerere og godt voksne mennesker har forskjellig behov og ulik økonomi. Vi tilbyr stor bredde, med spenn fra leiligheter på ca. 54 m2 til familieboliger på ca. 180 m2 BRA. Første delfelt som kommer for salg er KS1 med tre rekkehus og en flermannsbolig med åtte leiligheter, KS3 med seks rekkehus fordelt på to rekker og KS4 med tre rekkehus og en tomannsbolig. Totalt 22 boliger tegnet av AsplanViak. Meld deg interessert – så er du den første til å få siste nytt.

På landet – nær sentrum

Kvernalandshagen avgrenses av Gamle Åslandsvegen i sør. Den fører til sentrum med varierte tilbud med blant annet Extra Kverneland, din nye dagligvarebutikk. Kanskje det frister det med et besøk på Annige Bar? Mot sør markerer Frøylandsbekken grensa for feltet. Rennende vann er alltid en miljøskaper. På andre siden av bekken er det friområde. I nord går O.G. Kvernelands veg vestover mot Frøyland IL sitt fine anlegg i vest og østover mot Figgjo. Det er busstopp like ved feltet

Ta sykkelen til toget

Kvernelandshagen har solrike fellesområder, og det opparbeides en tursti rundt feltet. Lang nok til at den minste sovner i vogna og bikkja får gjort det den skal. Er du togpendler, tar det ca. 8 minutter på sykkel til Øksnevadporten stasjon. 20-25 minutter å gå. En frisk tur som sikrer lagkameratene dine en opplagt kollega.

Flotte turmuligheter

Visste du at det er fin badeplass på Kvernaland? Barna rusler til Stemmen på under 10 minutter. Like ved er det et flott anlegg med treningsapparat, skatepark, sandvolleyballbane og lekeplass. Fra Stemmen kommer du inn den på fine turen gjennom Kalbergskogen. Vil dere opp i høyden, er Åslandsnuten en sterk anbefaling. Tar ikke mer en times tid, men belønningen er fabelaktig utsikt 302 meter over havet.

På med spring-forbi sko

Njåskogen er et svært populært turområde med lysløype og omfattende rutenett. Snaue 10 minutter unna bare, hvis du kjører bort. Via Midgardsormen-brua kommer du over på turstien langs Frøylandsvatnet. Den går fra BMX-banen på Orstad, ikke langt fra Kvernelandshagen, via Klepp stasjon til Bryne. Den som ikke har nok km å løpe på her, hører hjemme på et landslag.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.