Øster Hus

Det siste tiåret har boligområdet Myklebust vokst fram. Vi er på Jåsund-halvøya, mellom Hafrsfjord bru og Tananger ring, der mange barn allerede har rukket å vokse seg store. I dette etablerte og populære nabolaget kommer vi med rekkehus og leiligheter. Velkommen til Myklebust!

Avstander

Buss 5 min Gåavstand
Dagligvare 5 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Bo der Nordsjøen begynner

Myklebust er nøye gjennomtenkt. De mange boligene er plassert mellom kystlandskap og gravhauger fra jernalderen i vest og vernede kulturlandskap i øst. Gjennom bydelen går det grønne kiler med kvartalslekeplasser og balløkker. Friarealene er lett tilgjengelige for barnevogner og rullestoler. Her er boliger for alle livsfaser og økonomier. Reguleringsplan og formingsveileder er utformet for å skape en bydel med helhetlig og harmonisk bebyggelse, der unike utearealer sikrer en grønn kystby. Flytt til et bomiljø med langsiktige kvaliteter.

Turstier og sjøbad

Sjøbadet er en attraksjon ved Myklebust. En perle av et tilbud. Mellom Sjøbadet og bebyggelsen slynger den flotte turstien seg. Den strekker seg helt fra Tananger havn til Hafrsfjord bru. Perfekt for familieturer, rusleturer, løpeturer, tenketurer og romantiske turer. Pust inn havlufta, nyt nærheten til sjø og det mektige kystlandskapet. Går dere i retning Tananger, kommer dere til det flotte friområdet Risnes med sine mange turstier på kryss og tvers.

Bussen går hele tiden

Bussveien gir området unik kollektivdekning. Du får kort vei til nærmeste stoppested. Uansett om du skal i retning Madla og Stavanger eller mot Tananger, Sola, Forus, så kommer bussen ofte. Langs bussveien ligger torget med nærbutikk og offentlige arealer med barnehage, bydelshus og idrettshall. Biltrafikken skjer langs ringvei i øst, skjermet bak grønne støyskjermer.

Kort vei til det meste

Nærbutikken ligger en kort spasertur unna. Det er mindre enn 10 minutter på sykkel, 5 minutter med bil, til Tananger sentrum og de mange tilbudene der. Kjøp reker på kaien, for eksempel. Madla Amfi er 10 minutter unna med bil. Til storbyen Stavanger tar det drøye kvarteret med lite trafikk. Bussen går hvert kvarter og trenger rett over 40 minutter.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lyst til å vite mer om Myklebust og området rundt?
Kontakt megler på prosjektet.

Petter Løberg Klavenes

Øster Hus

Tlf: 95 90 96 32

Meld din interesse

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.