Øster Hus

Første halvår 2022, og det er ikke lenge til, starter vi salget av kjekke rekkehus på Klepp stasjon. Olavstunet teller totalt 25 rekkehus fordelt på fem delfelt. Boligene går over to eller tre etasjer, med varierte størrelser og planløsninger. Ta med deg familien og kom!

Avstander

Barnehage 4 min Gåavstand
Barneskole 4 min Gåavstand
Barnehage 5 min Gåavstand
Buss 9 min Gåavstand
Dagligvare 11 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Mye fint og felles

De varierte boligtypene skaper dynamikk i feltet, men mye er også felles: Solforholdene er generelt gode. Alle har balkonger mot sør, med utgang fra stue. Samtlige boliger får carport på egen tomt. Og alle deler på et fint grønt fellesområde. Husene over to etasjer har terrasse på taket.

Store familier og godt voksne

De 25 boligene er fra 107 til 182 m2 BRA. Her er gode alternativer både for store familier og godt voksne som vil ha noe mer lettvint enn en stor og krevende enebolig. De syv første boligene som kommer for salg, i delfeltet BKS1, har enten tre eller fire soverom.

Det nye boligområdet har innkjøring fra Industrivegen, og ligger like bak lageret til TINE. Navnet er tilegnet siste gardbruker på området, Olav Engelsvold.

Fem minutter til toget

Og da snakker vi gangtid! Er du en av de mange som har kort avstand til toget som et viktig kriterium for hvor dere skal slå dere ned, så er Olavstunet plassen. Jærbanen er fantastisk for alle jobbpendlere – og når dere skal på tur til Bryne, Sandnes eller Stavanger. Fra Klepp stasjon har bussrute 59 hyppige avganger til Kleppe. Veldig praktisk hvis du dropper bilen når du skal til Jærhagen eller andre kjekke steder i Klepp City.

 

Godbiter i nabolaget

Visste du at Klepp stasjon har stjernerestaurant? Jøers Kjøkken trekker mye folk fra Stavanger, men ønsker både å være en nabolagsrestaurant og møtested for hele Jæren. Ingen av dere trenger å kjøre – det er fem minutter å gå. Til hverdags er det enda viktigere at Extra Klepp stasjon ligger åtte minutter unna. Har du tunge bæreposer og bruker bilen, tar turen to minutter. Kort vei til skoler og barnehager er det også.

 

Nydelige turområder

Få minutter hjemmefra er du inne på den flotte turstien langs Frøylandsvatnet. Den går nordover til Orstad, sørover til Bryne. Med sine flotte leke- og rasteplasser er stien er like fin for barnefamilier som for turgåere, joggere og syklister. Med retning Bryne møter dere Midgardsormen. Den vakre brua bukter seg over til Njåskogen med alle sine stier. Tidlig morgen er det hektisk sykkelaktivitet langs turstien, da friske folk tråkker seg til jobb. Er du klar?

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.