Øster Hus

Orstad Utsyn er akkurat passe. Her ligger skole, idrettsanlegg og barnehage i trygg tusleavstand for små føtter. Arbeidsplasser, togstasjon, byer og bygder i akkurat behagelig avstand. Men kanskje viktigst av alt. Naturen ligger vegg i vegg med boligene i dette fantastiske landskapet. På toppen av Orstad – med utsyn over frodig jærlandskap, bugnende enger og vann. På toppen. Nært og godt.

Avstander

Buss 8 min Gåavstand
Barnehage 9 min Gåavstand
Barneskole 16 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Orstadbyen

Utbygging på Orstad er et resultat av at fylkeskommunen og de tre kommunene Sandnes, Time og Klepp har blitt enig om en overordnet plan for byveksten på Nord-Jæren. Stor befolkningsvekst i hele regionen legger press på landbruksjord. Det er i dette bildet en tenker seg å knytte sammen Ganddal og Kverneland i et sammenhengende storbyområde, eller ”bybånd”. Det betyr at Orstad Utsyn kommer til å ligge i et spennende område som stadig vil få både flere innbyggere og flere arbeidsplasser.

Fritidstilbud for store og små

Med utviklingen av området følger også en vekst i både kulturliv, klubb- og foreningsliv, og altså et stadig mer variert fritidstilbud for både store og små. Utbyggingen av infrastrukturen i området vil i tillegg bidra til å gjøre Orstad enda mer sentralt, ikke minst med tanke på den planlagte veiforbindelsen fra Rv. 44 i vest til E39 ved Bråstein.

Med Jæren for dine føtter

Fra Orstad Utsyn er veien kort til gode tur og naturopplevelser. Her er tre smakebiter: Fra Foss Eikeland, ca. 1 km fra Orstad Utsyn, kan du gå langs Ålgårdsbanen og Figgjoelva i retning Figgjo. Det er ca. 9 km tur -retur, og vel tilbake på Foss Eikeland anbefales en aldri så liten dypp i kulpen. En annen fin tur er langs kleppesiden av Frøylandsvatnet. Turen til Sandtangen er ca. 8,1 km og som kjent er det aldri noen skam å snu underveis.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lyst til å vite mer om Orstad Utsyn og området rundt?
Kontakt meglerne på prosjektet.

Siv M. Jåtten Westergård

EiendomsMegler 1

Tlf: 97 74 66 29

Randi Tveit

EiendomsMegler 1

Tlf: 95 29 06 91

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Bestill husbok fra Vestlandshus