Øster Hus

Tross følelsen av å bo litt på landet, er du nær alt du trenger i Sørbøhagane. Ikke minst det som har med daglige gjøremål. Barna har kort skolevei. Barnehagen ligger også i nabolaget. Men det beste av alt er at du flytter inn i et nytt nabolag, som allerede har blitt et etablert nabolag. Som betyr lekekamerater i området, og naboer å slå av en prat med. Og selv om du bor landlig til, er det likevel forsvinnende få minutter til Sandnes sentrum, når du skal dit. Med den nye E39 forbindelsen er du raskt på vei til hele regionen.

Avstander

Buss 1 min Gåavstand
Dagligvare 3 min Gåavstand
Barnehage 5 min Gåavstand
Ungdomsskole 7 min Gåavstand
Barnehage 7 min Gåavstand
Barneskole 8 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Frodig natur og turområder like ved

Sørbøhagane er du omringet av de beste turløypene i Sandnes, med kort vei til både Stokkalandsvatnet og Sandvedparken. Rundt Stokkalandsvatnet går en 4,2 kilometer lang tursti med belysning. I vanlig gangfart tar turen rundt ca. 1 time. Stokkalandsvatnet byr også på fine bademuligheter. På en kald vinter er det gode muligheter for skøyteis. Rundt vannet finnes det også blant annet volleyballbane, fotballbane, utsiktsposter og rasteplasser. Sandvedparken er en forlengelse av Stokkalandsvannet fra Ganddal, helt ned mot Sandnes sentrum.

Tett på det du trenger

Selv om du bor landlig til, er det likevel forsvinnende få minutter til Sandnes sentrum, når du skal dit. Med den nye E39 forbindelsen er du raskt på vei til hele regionen. Skal du til Stavanger er togstasjonen en kort gåtur unna, eller ta en av de hyppige bussavgangene som er rett i nærheten.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lyst til å vite mer om Sørbøhagane og området rundt?
Kontakt selger!

Petter Løberg Klavenes

Øster Hus

Tlf: 95 90 96 32

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.