Øster Hus

Søreng er en ny barnevennlig familieplass lengst sør på Ganddal. Et trivelig bomiljø for unge som kjøper sin første bolig, for små og store familier, for godt voksne som vil ha noe mindre og mer lettstelt. På Søreng skal det være godt å vokse opp, godt å leve livet.

Boligtyper for alle

Søreng vil telle 148 boliger, fordelt på eneboliger, rekkehus og leiligheter. Et stort innslag tilgjengelig boliger understreker at her skal alle kunne bo og trives. Godt voksne springer ikke like lett i trapper som barna i nabohuset. Søreng har fått navnet sitt fordi vi bygger på det som var ei grønn mark. Den kryper nedover mot sør, fra riksvei 444 og ned til Jærveien. Sola skinner på Søreng det meste av dagen.

Planlagt for trivsel

Søreng er planlagt for trivsel. Boligområdet preges av to store grøntdrag med mange trær. Her ligger fine og trygge lekeplasser tilrettelagt for lek og trening for både små og litt større. For å gjøre Søreng ekstra barnevennlig, er bebyggelsen samlet i tre gatetun med ulike boligtyper. Du kommer til et trivelig bomiljø fra dag én!

En bydel i vekst

Ganddal er den raskest voksende bydelen i Sandnes kommune. Mye kjekt skjer.

Det er kort vei til barnehager og skoler, og du har dagligvarebutikk, bensinstasjon og fast food rett i nærheten. Ganddal IL sitt fine anlegg ligger bare få minutter fra det nye huset ditt. Vagleskogen og Stokki er nærliggende for tur og trening

Lett å komme seg rundt

Det er enkelt å komme seg raskt til Sandnes og Stavanger – eller utover mot Klepp og Bryne. Du har umiddelbar adgang til effektive riksvei 444. Det er bussholdeplass rett nede i Jærveien, mens Ganddal er nærmeste togstasjon – bare en rask sykkeltur unna. Apropos tohjulinger: Du kommer inn på flott sykkelsti i øvre del av feltet, opp mot riksveien. Rene fornøyelsen å sykle til jobb i Sandnes, Forus eller Stavanger.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lyst til å vite mer om Søreng og området rundt? Kontakt megler!

Petter Løberg Klavenes

Øster Hus

Tlf: 95 90 96 32

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.