Øster Hus

Søreng er deilige familieboliger som skal bygges på Ganddal rett sør for Sandnes sentrum. Her skal vi skape barndommens rike – et spennende boligmiljø som tar vare på hele familien.

Boligtyper som egner seg for alle!

Søreng ligger mellom riksvei 44 og Jærveien. Totalt skal det bygges 148 boliger – eneboliger, rekkehus og leiligheter. Først skal vi bygge fem eneboliger fra 130 – 157 kvm pluss åtte leiligheter på 64 kvm.

Med andre ord, så har vi boligtyper som egner seg til «alle» – fra unge som kjøper sin første bolig, til store og små familier og godt voksne som nå vil ha noe mindre og mer lettstelt.

Fleksible Søreng

Vi har lagt vekt på å utarbeide fleksible planløsninger for å dekke behovene til flest mulig. Se på rominndelingene og vurder om det er slik du vil har det. Det er lett å flytte på lettvegger og dører for å skreddersy boligen til dine ønsker og behov. Vi bistår deg gjerne med råd om hva som er smart å gjøre.

Tilgjengelige boliger

Alle skal kunne bo og trives på Søreng. Derfor legger vi vekt på å skape tilgjengelige boliger. Dette gjelder ikke leilighetene i andre etasje som naturlig nok ikke kan tilfredsstille kravene til universell utforming.

Egeninnsats mulig. Dersom det er ønskelig, kan for eksempel sparkling og maling trekkes ut av leveransen og gjøres som egeninnsats. Noe som vil gi en lavere pris.

 

Planlagt for trivsel

Vår ambisjon er virkelig å gjøre Søreng til barndommens rike, og vi har planlagt området deretter. Prosjektet preges av to store grøntdrag med mange trær. Her har vi samlet lekeplassene hvor det er gode muligheter for lek og trening for små og store. Grøntområdene er ferdige når første bolig selges. Det betyr at du kommer til et trivelig bomiljø fra dag én!

En bydel i vekst

Ganddal er bydelen som vokser mest.

Dette er en dynamisk bydel hvor det skjer mye spennende – og hvor alt er lagt til rette for en god hverdag. Kort vei til barnehager og skoler, og i umiddelbar nærhet kommer dagligvarebutikk, bensinstasjon og matservering

Barnevennlige gatetun

For å gjøre prosjektet barnevennlig, er bebyggelsen samlet i tre gatetun med ulike boligtyper. Det er enkel adkomst fra veien gjennom ny rundkjøring som kommer til å bli anlagt.

Det er også lett å komme seg raskt til Sandnes og Stavanger – eller utover mot Klepp og Bryne. Dessuten er det kort vei til bussholdeplass og togstasjon.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lyst til å vite mer om Søreng og området rundt?
Kontakt selger!

Leif Jørgensen Kaarstad

Øster Hus

Tlf: 93 68 98 76

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.