Øster Hus

Tjøtta Gard ligger få minutter fra Brynebyen og alt det spennende som skjer der. Boligene skyter opp på det trivelige og familievennlige området. Skoler, barnehager, store matbutikker er fine ting rett i nærheten. Her blir det godt å bo.

Avstander

Buss 4 min Gåavstand
Barnehage 9 min Gåavstand
Barnehage 9 min Gåavstand
Barneskole 11 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Et godt sted å bo

Tjøtta Gard er et nytt boligområde lengst sør i Klepp kommune, helt på grensen til Bryne. Du bor sentralt i landlige og trygge omgivelser, med kort vei til barnehage, skole, butikk, idrettsanlegg og flotte turområder. Vi bygger eneboliger, rekkehus og kjekke leiligheter i ulike størrelser for ulike behov. En god miks av beboere i forskjellige livsfaser er viktig for bomiljøet. Boligfeltet inneholder også et stort fellesområde med flere lekeplasser og samlingspunkt for små og store.

Grønne magneter

Det er flott natur og gode turmuligheter like i nærheten. Sandtangen er en perle med vakker natur, lekeplass, trimpark, sitteplasser og fin-fine turstier. På turstien videre langs Frøylandsvatnet retning Klepp, støter du på den flotte brua Midgardsormen som tar deg inn i løypenettet i Njåskogen. Det mest er lett tilgjengelig for barnevogner og rullestolbrukere. Store deler av løypenettet har flomlys, slik at du gå tur og trimme tidlig morgen og sen kveld det meste av året.

Nær det viktigste

På Tjøtta Gard får du alt du trenger rett i nærheten. Det er bare noen få meter å gå til ny Ekstra-butikk som åpner mot slutten av 2020. På andre siden av rv44 ligger ny Mega-butikk. Til det store kjøpesenteret M44 er det 6 minutter på sykkel. 70 spennende butikker venter.

Ta toge te byen

I Bryne sentrum er det kino, populære utesteder, nisjebutikker og alt du trenger av praktiske tjenester. Fra Bryne stasjon tar toget deg til Stavanger på rett over halvtimen. Til nærmeste busstopp, langs ruta mellom Klepp og Bryne, er det fem minutter å gå fra det nye huset ditt.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lyst til å vite mer om Tjøtta Gard og området rundt?
Kontakt meglerne på prosjektet.

Siv M. Jåtten Westergård

EiendomsMegler 1

Tlf: 97 74 66 29

Randi Tveit

EiendomsMegler 1

Tlf: 95 29 06 91

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.