Øster Hus

Valahaug ligger i et rolig og etablert boligområde, hvor nabolaget består av både yngre og eldre beboere. Lekeplass til barna finnes rett utfor døren. Her er det kort vei til flotte turområder, blant annet jordbruksområdene på Bø med grusveier og stier så langt du kan se.

Avstander

Barnehage 9 min Gåavstand
Barnehage 10 min Gåavstand
Buss 12 min Gåavstand
Dagligvare 13 min Gåavstand
Barneskole 16 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Flotte turområder

Valaskogen på toppen av boligområdet er et populært turområde for barnehager. Tar du sykkelen til Viste strandhotell og parkerer den der, kan du ta beina fatt og gå videre langs sjøen helt bort til Tungenes fyr. Hålandsvatnet og Stokkavatnet en også en fin sykkeltur unna – med gode joggemuligheter. En spasertur opp til Vanntårnet tar omtrent ti minutter, og kan kombineres med en runde rundt turområdet i Myrå. Mulighetene er med andre ord både mange og varierte.

Gøy på landet

Mange drømmer ganske enkelt om å bo på landet. La ungene vokse opp i frisk luft. Kjenne naturen mer på kroppen. På Valahaug kan du gjøre nettopp det – og likevel bo så sentralt, at alt du trenger er i nærheten.

Korte avstander til alt du trenger

Fra Valahaug er det bare en kort spasertur til Randaberg sentrum (750 m), hvor du finner butikker, bakerier, kaffebarer, bibliotek og vinmonopol. Harestad skole (1.–10. klasse) er 15 minutter unna til fots, og Randaberg videregående skole cirka 7 minutter med bil. Det finnes tre barnehager i nærområdet som alle er mindre enn 15 minutter unna til fots. Og skal du handle inn til helgen, tar det 12–13 minutter å gå til Coop Mega og Bunnpris.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lyst til å vite mer om Valahaug og området rundt?
Kontakt megler på prosjektet.

Petter Løberg Klavenes

Øster Hus

Tlf: 95 90 96 32

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.