Øster Hus

Vedafjell er et nytt boområde i forlengelsen av Skaarlia. Her, på taket på Sandnes, har det allerede blitt populært å bo. Våre tidligere delfelt er utsolgt, og vi ser at Vedafjell har spesielt draget på familier med to, tre og fire barn.

 

Avstander

Buss 10 min Gåavstand
Barnehage 13 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Store familieboliger

Vedafjell ligger i Austrått bydel, ca. 3 km øst for Sandnes sentrum. Når du trekker litt ut fra sentrum, opp i høyden, blir familieboliger proppet med fine kvaliteter og gode planløsninger litt mer prisvennlige. Generelt er våre rekkehus og tomannsboliger på Vedafjell store boliger med god boltreplass for aktive familier.

Turløypa starter på trappa

På Vedafjell vokser det frem et flott miljø der landskapets kvaliteter er videreført i utformingen av både boliger og felt. Området byr på flotte turmuligheter. Tar du turen opp til toppen av Vedafjell, kommer du 288 meter over havet. Sendemasten og den enorme varden er tydelige kjennetegn. På en fin dag ser du store deler av Jæren, Lutsi, Sviland og Sandnes. Ragnhildsnuten er annen populær topp rett i nærheten. Det er heller ikke langt til Melshei og det flotte løypenettet der.

Kort vei til der det skjer

Det er kort vei til busstopp, barnehage, skole, idrettsanlegg og dagligvarebutikk og andre hverdagsbehov. Kleivane skole (1.–7. trinn) og flerbrukshall åpnet august 2021. Skolen er supermoderne og leksefri! Til Sandnes sentrum kjører du på sju minutter. Bussrute 28 er en hyppig gjest, på det meste med fem avganger i timen. Fra Skarahødden tar det bare 12 minutter til Ruten. Enkel adkomst til E39 – enten du skal til Sirdal eller Stavanger.

Foto Kleivane skole: Sandnes kommune

Smilet får du på kjøpet

Kjenner du ikke Sandnes så godt? Da skal du vite at det skjer mye i byen. Nye signaturbygg skyter opp. Den flotte nye Rutenparken frister blant annet med skatepark. Når du handler i Sandnes, får du smilet på kjøpet. Byen har Norges lengste gågate og tre kjøpesentre i sentrum. Mye av sjarmen ligger i de mange nisje- og spesialforretningene. Friluftskommunen Sandnes byr på et stort utvalg varierte opplevelser, fra nydelig kystlinje til mer eller mindre krevende toppturer. Sandnes er trivelig for hele familien.

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lyst til å vite mer om Vedafjell og området rundt?
Kontakt megler på prosjektet.

Petter Løberg Klavenes

Øster Hus

Tlf: 95 90 96 32

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.