Øster Hus

Frøylandsparken er virkelig et boligområde med kvaliteter. Det er bygget opp et koselige parkområde på hele 25 mål, som et grøntdrag gjennom området, med store gressflater og godt med busker og trær. Her renner det også en bekk som slynger seg ned mot Frøylandsvatnet hvor det også er en bro over bekken. Her finner man en rekke rekreasjonsmuligheter for store og små – lekeplasser, ballslette og turstier.

Avstander

Barnehage 4 min Gåavstand
Barnehage 7 min Gåavstand
Barneskole 8 min Gåavstand
Buss 10 min Gåavstand
Dagligvare 11 min Gåavstand
Ungdomsskole 12 min Gåavstand
Full nabolagsprofil

Drømmen om landet

Mange drømmer ganske enkelt om å bo på landet. La ungene vokse opp i frisk luft. Kjenne naturen mer på kroppen. Nå kan du gjøre det – i Frøylandsparken.

Frøylandsparken er et boligområde med ulike typer boliger. Godt planlagt med mye grøntareal og parkdrag ned mot vannet. Her er det eneboliger, rekkehus og leiligheter. Ulike størrelser tilpasset ulike behov – så her kan du bli værende også når behovene endres.

 

Det meste rett i nærheten

Det er kort vei til det meste. Barnehager, skoler, idrettsanlegg, park utenfor døren din og Frøylandsvatnet like bortenfor. Buss, tog og sykkelstier. Bryne, Klepp, Sandnes og Ålgård – det er ikke lange turen. Sentralt og landlig plassert kan dette ganske enkelt oppfylle drømmen og ønsket om å bo på landet. Velkommen til Frøylandsparken

Se kollektivtilbudet på Google Maps

Lyst til å vite mer om Frøylandsparken og området rundt?
Kontakt megler på prosjektet.

Siv M. Jåtten Westergård

EiendomsMegler 1

Tlf: 97 74 66 29

Lokasjon

Lukk

Bestill husbok fra Øster Hus

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

    Bestill husbok fra Vestlandshus

      Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.